Magamról - biztosítás

Tartalomhoz ugrás
Magunkról
Suszter András
független biztosítási alkusz
hitelbiztosítási specialista

Több mint 30 értékesítési és 15 év vezetői tapsztalattal rendelkezem, multinacionális biztosító társágoknál értkesítettem személyi és üzleti (vállalati) biztosításokat egyaránt.
Sikeres életpályám legfőbb állomásai: Novotrade Rt, Alfa Fűszért, Metro, Népszabadság Zrt, Pannon Lapcsoport, Demko Feder. Az utolsó 4 évben (Alkuszi tevékenységemet megelőzően) a francia központú Coface Hitelbiztosító magyarországi leányvállalatánál voltam hitelbiztosítási specialista, key-account és a sales csoport mentora. Jelenleg az Ensure pénzügyi és biztosítási alkusz cég munkatársaként dolgozom, ügyfeleimet képviselve az ország összes jelentős biztosítótársaságának versengő temékeit hasonlítom össze (nem csak hitelbiztosítás, hanem bármilyen céges és személyi biztosítás) és készítek áttekinthető, minden részletre kiterjedő szakmai elemzést, teszek ajánlatot arra vonatkozóan, hogy adott biztosítási termékek esetén melyik biztosítót és miért ajánlom, mint szolgáltató.
Tevékenységemet az ügyfeleim részére díjmentesen végzem, így költséget nem teremtek a részükre, viszont törekedve a költséghatékonyságra és a termék cégre történő optimalizálására, költségeket takarítok meg.
"Gondolatban mindig átülök az asztal másik oldalára a partnernél, és igyekszem az Ő helyzetébe beleélni magam…(mert a problémákat értenünk kell, ha kezelni akarjuk, tudnunk kell mások szemével látni a világot, mert csak így lehet elhelyezni a mi általunk képviselt terméket vagy szolgáltatást a másik fejében megfogalmazódó tervek, vágyak, elképzelések térképére.)"
A független biztosítás közvetítő MNB hatósági vizsga és regisztráció köteles tevékenység !!!
Itt ellenőrizheti, hogy a biztosításait intéző személy rendelkezik-e hatósági engedéllyel:

Nyilvántartási számom: 115032468583
Státusz: Aktív
Szervezet:
 
Iroda: +36 (1) 999-4940 / Fax: +36 (1) 253-0941
1171 Budapest, Berky Lili u.58. I.em/2.


Vissza a tartalomhoz