Ensure Kft - biztosítás

Tartalomhoz ugrás
Magunkról
Az ENSURE Pénzügyi Szolgáltató Kft., független, magyar tulajdonosi körrel rendelkező pénzügyi közvetítői vállalkozás 2006 évben kezdte meg tevékenységét.
Cégünk több évtizedes pénzügyi közvetítői és biztosítási tapasztalattal rendelkező szakértőkkel és partnerekkel tevékenykedik. Ügyfeleink száma jelenleg több, mint tízezer, az általunk kezelt biztosítási állománydíj összege meghaladta a 1,7 milliárd forintot.
A válság és a bankok működési nehézségei a forráshiány és a betéti kamatok lemorzsolódása kapcsán, ügyfeleink részéről, egyre nagyobb igény mutatkozik korszerű befektetési termékek iránt. Vállalat finanszírozás területei a banki garanciát kiváltó, Bond biztosítási ügyek képviseletére, valamint követeléseik és kintlévőségeik kezelésére nyújtunk megoldási javaslatokat. A cégünk által kínált szolgáltatások körét az új igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük, eddigi tevékenységi körünk változatlanul hagyása mellett.
Társaságunk a biztosítási valamint a kockázat- és követeléskezelési igények minden területén komplex, egyedi megoldásokat kínál vállalati ügyfeleinek a flottabiztosítások, speciális és egyedi vállalati vagyonbiztosítások, vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása, termék-, logisztikai, környezetvédelmi és munkáltatói felelősségbiztosítások, csoportos élet- és baleset-biztosítások és speciális hitelbiztosítási és kezesi garancia biztosítások területén. Jelentős tapasztalataink vannak vállalati juttatási rendszerek és egyéni menedzser programok kidolgozásában. Magánszemély ügyfeleinknek lakossági gépjármű biztosításokat, lakás- és vagyonbiztosításokat, élet-, baleset- és nyugdíjbiztosításokat kínálunk.
Tevékenységünk fókuszában céges partnereink, elsősorban a hazai közép- és nagyvállalatok állnak, ma már több mint 2000 társaság – melyből 70 nagyvállalat – komplett vagyon és gépjármű biztosítási portfólióját kezeljük.

Füzesi Tibor
ügyvezető igazgató
fuzesi.tibor@ensure.hu
www.ensure.hu

Részletesebb információkat cégünkről ITT olvashat...
Vissza a tartalomhoz